Lost Ark Ekim güncellemesi Cadılar Bayramını perili bir evle kutluyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Lost Ark Ekim güncellemesi Cadılar Bayramını perili bir evle kutluyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri
Özellikle Vediche ailesini ve Sacria rahiplerini çevreleyen bir gizemi ortaya çıkaracaksınız Bu arada, denemek için yeni bir şeyler arıyorsanız, 2023’te oynamaya değer en iyi yeni MMO’ları seçtik Yılın en ürkütücü ayı yaklaşırken, Lost Ark Ekim güncellemesinde Cadılar Bayramı temalı pek çok spesiyalitenin bulunması sürpriz olmamalı

Belki de en heyecan verici haber, Cadılar Bayramı şenliklerinin vaadi Burası, Vediche’ler ve Yoz İllüzyonistleri gibi her türlü eşsiz karakterle tanışacağınız ve limanlarını ve bozkırlarını keşfedeceğiniz, öğe seviyesi 1475’te kilidi açılan bir “romantizm, sanat ve özgürlük ülkesi”dir



oyun-2

” Kapmak için bazı baharatlı premium kozmetik ürünleri olacağından emin olsak da, sadece oynayarak şenlikli bir şeyler kazanabileceğinizi bilmek her zaman güzeldir Bu güncellemede Amazon MMORPG için yeni bir kıtaya, Pleccia’ya gideceğiz

Lost Ark yama notlarının bir sonraki seti ile birlikte gelen Caliligos Trial Guardian Raid de hem bir bölgedeki ilk temizleme hem de en hızlı temizleme süreleri için skor tabloları sunarak yoğun bir rekabet yaratmayı amaçlıyor

Lost Ark Ekim güncellemesi 11 Ekim Çarşamba günü geliyor

Ekip, “‘Canavarlarımızdan’ bazılarını destansı bir etkinlik için bir araya topladık” dedi diyor Lost Ark’ta giyinmeyi oyuncu tabanının geri kalanı kadar seviyorum, bu nedenle her türden cadı, iblis ve diğer korku temalı kıyafetlerin gelişi her zaman iyi bir zamandır Guardian Raid’lerin, Legion Raid’lerin ve benzeri diğer oyun sonu etkinliklerinin karmaşıklığı ve nüanslarının ötesinde, Amazon Games MMO, şık bir şekilde kutlama yapmanın ve bunu yaparken harika görünmenin yollarıyla doludur

En iyi Lost Ark sınıflarından hangisini tercih ederseniz edin, Ekim ayında sizin için kesinlikle ürkütücü bir şeyler olacak; bunun seviye listesindeki konumunuz olmadığını umalım Buna ek olarak geliştirici Smilegate, “oyuncularımıza küçük bir hediye olarak” bir Lost Ark perili ev inşa etti


Kayıp Ark tamamen moda, gösteri ve gösterişle ilgilidir “Birden fazla Muhafızı yenerek ve Cadılar Bayramı temalı ganimetlerle takas etmek için jetonlar kazanarak sezonu kutlayın Adil rekabeti sağlamak için baskın, ilk yamadan birkaç gün sonra, 14 Ekim Cumartesi günü saat 12:00 PT / 15:00 ET / 20:00 BST / 21:00 CEST saatlerinde başlayacak